» Отдых » Новости туризма

У Франції триває загальний страйк

    всего 84291 отеля

У Франції триває загальний страйк

У вихідні 16-17 жовтня у Франції продовжиться загальнонаціональний страйк, що почалася у вівторок 12 жовтня. У суботу та неділю транспортна ситуація не буде відрізнятися від п'ятничної: більшість пасажирів зможуть пересуватися по країні, проте розклад все ще сильно скорочено. Авіасполучення порушене мало, всі рейси в Росію виконуються.

16-17 жовтня високошвидкісні поїзди TGV здійснять в середньому близько 60% рейсів, а на провінційних маршрутах - 25%. Звичайні швидкі і регіональні поїзди виконають близько 50% рейсів, паризькі приміські поїзди - приблизно стільки ж. Швидкісне сполучення з Великобританією на поїздах Eurostar не постраждає, а на лініях Thalys і TGV в Нідерланди, Бельгію, Швейцарію та Німеччину будуть працювати близько 90% звичайного числа поїздів (увечері 17 жовтня і весь день 18 жовтня всі рейси в Бельгію скасовані через страйк в цій країні). Серйозні проблеми збережуться в повідомленні з Італією та Іспанією. Крім того, практично не ходитимуть нічні поїзди.

Паризький міський транспорт працюватиме майже у звичайному режимі. Виняток - лінія електричок RER B з центру Парижа в обидва аеропорти. Половина рейсів і раніше анульовано, і переважно користуватися автобусами.
15 октября 2010, 23:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт