» Отдых » Новости туризма

Європа послідовно бореться з курінням

    всего 84291 отеля

Європа послідовно бореться з курінням

Єврокомісія поставила перед собою масштабне завдання на 2011 рік: уніфікувати всі діючі обмеження куріння на всій території ЄС. Зараз ті чи інші заборони діють у всіх державах союзу, проте вони занадто розрізняються. Так, якщо у Фінляндії практично не залишилося закритих приміщень, де дозволено курити, то в ряді міст Німеччини, Бельгії чи Греції, швидше, складно знайти бар для некурців.

"Нам необхідний повну заборону на куріння у всіх громадських місцях, транспорті та на робочому місці", - цитує DELFI. lt єврокомісара з охорони здоров'я Джона Даллі. Планується, що, крім створення єдиних для всього ЄС правил для курців, уніфіковані будуть і тютюнові вироби - принаймні, їх оформлення. Наприклад, ЄС може домогтися, щоб пачки сигарет будь-яких сортів не були яскравими, зате картинки і написи про шкоду куріння були максимально помітними.

Ще однією проблемою є недотримання законів про куріння як клієнтами, так і самими власниками громадських закладів. Тому, слідом за уніфікацією правил, Європейському союзу буде потрібно підсилити і перевірки їх виконання.
16 октября 2010, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт