» Отдых » Новости туризма

У Комі розроблять пам'ятку для туриста-боржника

    всего 84291 отеля

У Комі розроблять пам'ятку для туриста-боржника

Управління Федеральної служби судових приставів по республіці Комі спільно з участю Асоціації туристичних агентств регіону провело робочу зустріч з представниками турфірм, в рамках якої було прийнято рішення про розробку спеціальної пам'ятки для виїжджаючих туристів, передає інформаційне агентство «Коміінформ ».

Так, пам'ятка буде містити інформацію про можливість застосування щодо громадян, не виконуючих вимоги судового пристава-виконавця, заходів примусового впливу. Насамперед йдеться про тимчасове обмеження права виїзду должніказа за межі Росії. Інформування туристів буде здійснюватися не тільки за допомогою пам'яток в основному пакеті документів, який оформляється турфірмами для кожного клієнта, але і за допомогою розміщення цієї інформації з вказівками адрес, телефонів відділів судових приставів республіки на стендах туристичних агентств.

На даний момент в Комі діє близько 130 турфірм. Члени асоціації, куди входять керівники дванадцяти великих туристичних організацій Сиктивкара, Ухти, Усинска, займаються просуванням нових туристичних напрямків, організовують чартерні рейси зі столиці Комі в різні країни світу. В результаті цього все більше громадян користуються даними послугами і ситуації, коли їх клієнта можуть не випустити за межі Росії за постановою судового пристава-виконавця, необхідно виключити спільними зусиллями.

Всього судовими приставами-виконавцями Комі з січня по вересень 2010 року винесено 557 постанов про тимчасове обмеження права виїзду за межі Росії, в тому числі 288 - у відношенні боржників по аліментних зобов'язаннях.
15 октября 2010, 11:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт