» Отдых » Новости туризма

Все більше російських туристів їде на відпочинок в Панаму

    всего 84291 отеля

Все більше російських туристів їде на відпочинок в Панаму

За підсумками 2010 року Панама очікує 7-процентного зростання турпотоку з Європи. З січня по липень сюди приїхало 70 тисяч туристів, 1500 з яких склали росіяни та 850 - українці. Це на 7% вище аналогічного показника 2009 року.

На думку представників туристичного офісу цієї країни, збільшення числа гостей з Росії перешкоджають відсутність прямого авіасполучення і необхідність отримання віз. В даний час питання переходу до безвізового режиму між РФ і Панамою поки знаходиться у стадії обговорення, повідомляє Rata-News.

Тим не менш вже зараз приїхати сюди не дуже складно. Візу в Панаму можна оформити в консульському відділі посольства у Москві за тиждень. При цьому туристи, які мають візу в США, Австралію, Канаду, Великобританію або в будь-яку країну Євросоюзу (а таких мандрівників в Росії все більше), можуть приїжджати в Панаму на термін до 30 днів. Також найближчим часом туристи в складі організованих груп (не менше п'яти осіб) зможуть відвідувати країну з групової безкоштовної візі.

Зі свого боку Панама удосконалює свою туристичну інфраструктуру. До 2011 року номерний фонд тут збільшиться на 7 тисяч кімнат, в основному за допомогою іспанських та американських готельних мереж.

Уряд робить все можливе для зміцнення безпеки відпочинку туристів. За даними турофіса, рівень злочинності на курортах достатньо низький. Поліцейські сили зосереджені в столиці і в основних туристичних районах країни.

Більшість гостей цікавиться Панамським каналом. Крім того, тут багато добре збережених історичних пам'яток часів іспанської конкісти. Також країна пропонує можливість пляжного відпочинку на двох узбережжях - Карибського моря і Тихого океану. Активно розвивається і екологічний напрям туризму.
15 октября 2010, 09:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт