» Отдых » Новости туризма

МЗС РФ назвав провокацією введення Грузією безвізового режиму з Північним Кавказом

    всего 84291 отеля

МЗС РФ назвав провокацією введення Грузією безвізового режиму з Північним Кавказом

Міністерство закордонних справ Росії заявляє, що рішення Грузії оголосити в односторонньому порядку про введення безвізового режиму для російських громадян, що проживають в республіках Північного Кавказу, є провокацією.

"Рішення грузинської влади оголосити в односторонньому порядку про введення безвізового режиму для російських громадян, які проживають у низці республік Північного Кавказу, не може бути розцінено інакше як провокація", йдеться в офіційній заяві МЗС РФ, поширеному в четвер, 14 жовтня.

При цьому Москва відзначає, що "сама по собі спроба поділити населення Росії на різні категорії суперечить нормам цивілізованого міждержавного спілкування".

Раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що рішення Тбілісі є черговим пропагандистським кроком.

Нагадаємо, 11 жовтня МЗС Грузії повідомило, що Тбілісі вводить безвізовий режим для жителів Дагестану, Чечні, Інгушетії, Північної Осетії, Кабардино-Балкарії, Карачаєво-Черкесії та Адигеї, які зможуть протягом 30 днів перебувати в Грузії без візи. Тбілісі пояснило рішення продовженням традиційних відносин з народами Північного Кавказу.
14 октября 2010, 11:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт