» Отдых » Новости туризма

Літаки «Трансаеро» в зимовий сезон повезуть туристів по 100 напрямам

    всего 84291 отеля

Літаки «Трансаеро» в зимовий сезон повезуть туристів по 100 напрямам

В авіакомпанії «Трансаеро» запланували 30% збільшення перевезення в зимовий туристичний сезон. Для цього перевізник не тільки нарощує свої потужності на вже прокладених маршрутах, але і відкриває 18 нових. Так, в кінці жовтня почнуться польоти з Москви до Нью-Йорка та Майямі, а на самому початку 2011 року стартує ланцюжок в Ріо-де-Жанейро, і відбудеться повернення Трансаеро на ринок Маврикія. Також запланований старт польотних програм з цілого ряду російських регіонів в Бангкок, що дозволить перевізнику значно зміцнити свої позиції на ринку Таїланду. Про ці та інші плани було оголошено на прес-конференції гендиректором «Трансаеро» Ольгою Плешакова.

«Вперше за всю історію існування« Трансаеро »ми запланували виконати польоти в зимовий період по 100 напрямках. На даний момент вони вже заведені в розклад і по ним розпочато продаж. Також цієї зими ми прийняли рішення значно збільшити перевезення з Санкт-Петербурга, звідки ми запускаємо відразу 2 нових зарубіжних напрямки і 4 - внутрішньоросійських. У теж час з Москви нових напрямків буде тільки 4, а також по одному маршруту додасться з Владивостока, Казані, Красноярська, Самари, Уфи і Хабаровська », - повідомила журналістам Ольга Плешакова. Головним завданням для «Трансаеро» на майбутню зиму є повернення на ринок США, а саме в Нью-Йорк, куди буде здійснюватися 3 частоти на тиждень на Boeing-747-400, а також в Майямі, куди заплановано 2 рейси на тиждень на літаку Boeing -777.

Крім цього у цьому році Трансаеро запускає пряму програму з Москви в Ріо-де-Жанейро і одночасно повертається на Маврикій, куди рейс був раніше згорнутий через паливної кризи. При цьому московські рейси на Барселону і Зальцбург стануть щоденними. Ще однією новинкою наступаючого сезону стане обширна регіональна програма польотів «Трансаеро» в Бангкок з міст Владивосток, Казань, Красноярськ, Самара, Уфа і Хабаровськ. Крім цього традиційні рейси в Таїланд будуть виконуватися з Москви, Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга і Новосибірська. «Виходячи з цих обсягів ми будемо виконувати в Таїланд 50 щотижневих рейсів, це найбільший об'єм з Росії», - пояснила пані Плешакова.

В рамках конференції респондент поділилася і планами авіакомпанії на майбутню весну та літо, де також очікується чимало новинок. «На даний момент ведуться переговори з приводу запуску рейсів з Москви в Мадрид і столицю Португалії Лісабон. У лютому з Пітера розпочнеться програма в Пекін. Також починаючи з літа планується збільшення рейсів до Нью-Йорка та Майямі, запланована постановка безпересадкового рейсу в Лос-Анджелес », - констатувала Ольга Плешакова.

На даний момент обсяги перевезення по таким популярним туристичним напрямками як Домінікана, Індонезія і Хайнань збільшений на 30% по відношенню до минулого року, причому вони вже повністю розкуплені туроператорами. «Всього протягом зимового розкладу ми очікуємо 30% збільшення пасажиропотоку, а за весь рік ми плануємо перевезти близько 6. 5 млн. чоловік», - уточнила респондент.

Під час заходу був отриманий коментар і з приводу скандальної ситуації навколо заборон на польоти «Трансаеро» в Ларнаку минулого літа. «Що стосується весняної ситуації з Ларнакою, то ще в березні 2010 гола на засіданні ліцензійної комісії ми отримали дозвіл на виконання польотів. Пізніше Росавіація на рівні технологічних телеграм намагалася заборонити їх виконання. Але ми подали до суду, який виграли. В цілому до указу № 92 у мене позитивне ставлення », - пояснила Ольга Плешакова.
14 октября 2010, 23:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт