» Отдых » Новости туризма

Афінський акрополь може бути закритий на страйк до кінця жовтня

    всего 84291 отеля

Афінський акрополь може бути закритий на страйк до кінця жовтня

Обслуговуючий персонал афінського Акрополя, головною грецької пам'ятки, в четвер блокували доступ для сотень іноземних туристів. Незадоволені службовці вимагає від міністерства по туризму перевести їх з тимчасових на постійні контракти, передає «Голос Росії».

Так, близько 30 працівників закрили з ранку вхід на Акрополь зі знаменитим храмом Парфенон, і вивісили біля воріт плакат з написом «Ми не будемо платити за ваші помилки». Тим не менш, службовці заздалегідь попередили турфірми про заплановану акцію протесту. За словами страйкарів, близько 350 працівників міністерства культури і туризму, прийнятих на тимчасові контракти, будуть звільнені в кінці жовтня по закінченню терміну дії їх трудової угоди. Також учасники акції протесту вимагають заплатити їм затриману зарплату, яку вони не отримували вже більше півтора років, перетворити тимчасові контракти в постійні і заявляють, що блокуватимуть доступ на Акрополь до 31 жовтня.

Зі свого боку представник міністерства культури і туризму заявив, що чинне законодавство не дозволяє продовжувати тимчасові контракти, тому звільняються працівникам буде запропоновано взяти участь у новому конкурсі на робочі місця.
14 октября 2010, 23:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт