» Отдых » Новости туризма

Унікальний світловий район створений в Малайзії

    всего 84291 отеля

Унікальний світловий район створений в Малайзії

Цілий район малайзійського міста Шах-Алам став пам'яткою: тут використані новітні технології світлодіодного освітлення, що перетворило i-City в "чарівне місто вогнів". Ілюмінація не просто висвітлює місто, але створює цікаві об'єкти: наприклад, незвичайні скульптури або "кольоровий ліс", в якому представлені всі чотири пори року.

При цьому щомісячно освітлення i-City змінюється, кожен раз дозволяючи поглянути на район по-новому. І, як запевняє адміністрація, енергозберігаючі світлодіоди абсолютно безпечні для навколишнього середовища.

Район цілодобово відкритий для відвідування і отримав статус високотехнологічного торговельного містечка, де роздрібні магазини міжнародних торгових мереж працюють 24 години на добу.

Шах-Алам (Shah Alam) розташований в штаті Селангор приблизно в 25 кілометрах на захід від столиці, Куала-Лумпура. Крім самого яскравого району країни, в місті є й інші пам'ятки: Ісламський музей мистецтв, музей штату Селангор, водний парк і мечеть Салахуддін Абдул Азіза, яка є однією з найбільших у Південно-Східній Азії. Тут же - безліч магазинів, готелів і парків відпочинку.
14 октября 2010, 11:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт