» Отдых » Новости туризма

Співробітникам «Руській Туристичної Біржі» загрожує до 14 років позбавлення волі

    всего 84291 отеля

Співробітникам «Руській Туристичної Біржі» загрожує до 14 років позбавлення волі

Справа про сумнозвісну «Руській Туристичної Біржі» приймає новий оборот. Так, прокурор вимагає засудити дев'ятьох співробітниць, які обдурили туристів на 52 млн. рублів, на термін від 10 до 14 років позбавлення волі. Від дій даного кола осіб постраждало щонайменше 800 осіб, але реально постраждалими визнані тільки 42 туриста, решта просто не стали подавати заяви, передає ІА РАПСІ.

Так, будучи співробітниками різних турфірм, підсудні уклали з громадянами ряд договорів на вступ до програми «Сімейне подорож». Туристам пропонувалося за досить значну суму від $ 5 до 50 тис. вступити в клуб сімейного відпочинку, так званого таймшера. Придбаний через «Руську Туристичну Біржу» сертифікат давав право члену клубу буквально на пожиттєвий безкоштовний відпочинок один або кілька разів в році в мережі клубних готелів. За свої послуги агенти брали 10% від вартості сертифіката, які необхідно було внести заздалегідь. Потім сертифікат виставлявся на торги, а з господаря починали викачувати гроші. Серед самих розповсюдженний заходів з відбирання грошей була довідка про справжність і про те, що сертифікат можна перереєструвати на інших осіб. Потім шахраї просто зникали.

Нагадаємо, що розгляд у справі РТБ триває вже не перший рік, і обвинувачені вже встигли «відмотати» терміни по перших звинуваченнями. Однак масштаб афери виявився настільки великий, що справа постійно приростає новими епізодами.
13 октября 2010, 13:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт