» Отдых » Новости туризма

Віза в Грецію - одна з найпростіших в отриманні

    всего 84291 отеля

Віза в Грецію - одна з найпростіших в отриманні

Число віз, виданих усіма консульськими службами Греції на території Росії за 9 місяців 2010 року, майже на 50% перевищило показники за аналогічний період минулого року. Всього росіяни отримали 363 тисяч різних віз, більшість з яких - туристичні.

За словами директора представництва Грецької національної туристичної організації в Москві Павлос Мурмаса, які наводить "Інтерфакс", на збільшення турпотоку в Грецію вплинуло кілька факторів. Це участь країни в дев'яти міжнародних туристичних виставках, велика робота російських журналістів, що створюють позитивний імідж Греції, а також збільшення числа чартерних рейсів.

Крім того, завдяки зниженню курсу євро по відношенню до рубля, тури до Греції подешевшали в порівнянні з минулим роком. І велику роль відіграє легкість отримання грецьких віз, у тому числі багаторазових. Як раніше пояснили в Міністерстві культури і туризму Греції, якщо турист або туроператор вкажуть в анкеті, що для поїздки потрібно мультивіза - швидше за все, вона буде видана.

У 2009 році наші туристи отримали 250 тисяч грецьких віз. До кінця нинішнього року російські туроператори прогнозують не менше ніж 30%-ве зростання попиту на відпочинок у цій країні.
13 октября 2010, 11:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт