» Отдых » Новости туризма

У Маріуполі затримали директора турфірми, який обдурив туристів на $ 80 тис.

    всего 84291 отеля

У Маріуполі затримали директора турфірми, який обдурив туристів на $ 80 тис.

У Маріуполі оперативниками затриманий директор турфірми, який підозрюється у великомасштабному шахрайстві. Зловмисник продав туристам неіснуючі тури на загальну суму в $ 80 тис. , а постраждалими від його діяльності числяться більше 20 чоловік, передає інформаційне агентство « Східний Варіант » з посиланням на видання « Іллічівець ».

Так, в період з 2006 по 2009 рік підприємець продавав невдачливим туристам путівки на різні курорти світу, проте ніхто з туристів так і не зміг вирушити в поїздку. Примітно, що директор з легкої руки видавав розписки, а потім переховувався від клієнтів. Туристи, розуміючи, що їх обдурили звернулися в правоохоронні органи, на даний момент слідство розпорядженні 20 заявами на загальну суму в $ 80 тис.

Шахрая вдалося затримати лише днями, при черговій продажу « лівого » туру. Зараз підприємець перебувати в слідчому ізоляторі, йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
13 октября 2010, 13:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт