» Отдых » Новости туризма

На території Марріотта туриста вкусила змія

    всего 84291 отеля

На території Марріотта туриста вкусила змія

У штаті Каліфорнія ( США ) змія « пришпилила » туриста до ліжка в реанімаційному відділенні. Турист здійснював пішу прогулянку по території готелю « JW Marriott Orlando Grande Lakes », коли на нього напав водяний щитомордник ( Agkistrodon piscivorus ). Як кажуть очевидці, все відбулося, коли турист разом із дружиною здійснювали вечірній променад в курортному ботанічному саду, що межує з басейном. Чоловік наступив на отруйну змію, і та негайно помстилася « кривдникові ». З укусом в області гомілковостопного суглоба він терміново прибув до лікарні. Лікарі ввели йому подвійну дозу протиотрути.

Доля змії виявилася сумнішою: її спіймали і вбили. Водяний щитомордник ( його ще називають щитомордник медноголовий, або мокассіновий ) відноситься до отруйних змій. Поширений в болотистих місцевостях або по берегах річок. Відрізняється великою плоскою головою і темною смугою в області очей. Звичайно дорослі особини досягають у довжину півтора метрів.
11 октября 2010, 10:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт