» Отдых » Новости туризма

Сибір стає популярною у західних готельних брендів

    всего 84291 отеля

Сибір стає популярною у західних готельних брендів

Наскільки б міфічно не звучало поєднання сибірський туризм, з маркетингової точки зору, але в останні кілька років саме цей регіон Росії неухильно привертає до себе підвищену увагу з боку європейських туристів-екстремалів та інших любителів пригод. [Ab ]

Не далі, як 5 жовтня, міжнародна готельна мережа «Хілтон» оголосила про відкриття в Новосибірську готелю «Doubletree by Hilton Novosibirsk», яка стане першим у цьому місті готелем під міжнародним брендом.

Враховуючи, що мова йде про третьому за величиною місті Російської Федерації з населенням в 1. 5 млн. чоловік, залишається тільки дивуватися тому, що до Хілтона, який нарешті з'ясував, де все це знаходиться, сюди не ступала «нога» жодного гравця готельного ринку.

Розташований в 2. 800 км на схід від Москви, Новосибірська виявляється ближче до Пекіну, ніж будь-яка інша західноєвропейська столиця. При всіх своїх вельми значних габаритах, він вважається головним містом Сибіру - неосяжного регіону, де густонаселені території існують нарівні з незайманими землями.

Тепер же, «відлюдництва» приходить кінець. Новий «Doubletree» - стане примітним знаком новітньої історії, що відкриває сюди в Новосибірськ і в цілому в Сибір туристам з усього світу.

У готелі на 188 номерів передбачені два ресторани, СПА-кабінети, водний бар, фітнес-зал. І все це в межах крокової доступності від центру міста.

У своєму комюніке, керівництво «Хілтон» робить особливий акцент на пишність міських визначних пам'яток, серед яких Новосибірський театр опери та балету, відмінний шопінг, жваві бістро і багато інших чудових задоволень.

Втім, «Хілтон» не довго залишатиметься «піонером» сибірського напрямку. Серед інших західних компаній, які поспішають сюди, - конкуруюча з ним «Інтерконтиненталь», яка також має намір представити тут свій готель. Придивляються до Сибіру і такі гіганти, як «Accor» і «Swissotel».

Серед інших прикладів зростаючого уваги до Новосибірську з боку туристів, розширення аеропорту «Толмачова» в передмісті сибірської столиці, який у вересні отримав другу злітно-посадочну смугу, з прицілом на зростаючий пасажиропотік, який, за прогнозами аналітиків, до кінця року досягне позначки в 2. 2 млн. чоловік і піде в 10-15%-ний щорічний ріст.
11 октября 2010, 10:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт