» Отдых » Новости туризма

Гонки на буйволах в Таїланді

    всего 84291 отеля

Гонки на буйволах в Таїланді

Водяні буйволи використовуються під свеем Таїланді для оранки полів, проте в Чонбурі - містечку, розташованому в 70-ти кілометрах від Бангкока, - знайшли і нове застосування сільськогосподарським тваринам: тут регулярно влаштовуються гонки на буйволах. Крім безпосередньо гонки в день її проведення також влаштовуються конкурси на кращий наряд для буйвола і на самого здорового буйвола, а також проводиться пишне хода.

У цьому році фестиваль пройде в 139-й раз. Свята призначені на період з 16-го по 22-е жовтня. Фестиваль планується розділити на дві частини. Одна з них включає ярмарок, проведення конкурсів і виставок, друга - барвисте хода та безпосередньо гонку, яка є найяскравішим заходом фестивалю.

Фестиваль розпочнеться з барвистого параду, в якому візьмуть участь жителі Чонбурі та прилеглих районів. В рамках параду можна буде познайомитися з унікальною тайської культурою і традиціями, пов'язаними з проведенням фестивалю. Церемонія відкриття буде супроводжуватися конкурсом краси серед буйволів, в рамках якого планується вибрати найкрасивіших особин чоловічої і жіночої статей. Також планується провести ряд змагань, які дозволять вибрати кращих дресирувальників, селекціонерів та жокеїв.

У цьому році учасники гонки на буйволах будуть боротися за перемогу в чотирьох категоріях, заснованих на розмірі тварин. Класифікація підрозділяє буйволів дуже маленьких, маленьких, невеликих і великих. Щорічно в турнірі беру участь близько трьохсот буйволів, підганяються жокеями за допомогою дерев'яних паличок.

Поряд з ярмарком, в рамках якої відвідувачі фестивалю зможуть придбати різні товари, у тому числі сувеніри, організатори планують провести безліч інших розважальних заходів, серед яких числяться спортивні змагання, вікторини, а також турніри з гри в футбол з ротанговим м'ячем і тайської боротьбу. На додаток до всього вищепереліченого відвідувачів чекають концерти за участю іменитих тайських музикантів.
05 октября 2010, 11:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт