» Отдых » Новости туризма

В Середа 29 вересня Іспанія буде паралізована загальнонаціональним страйком

    всего 84291 отеля

В Середа 29 вересня Іспанія буде паралізована загальнонаціональним страйком

Загальнонаціональний страйк паралізує Іспанію в середу 29 вересня. Акція проводиться профспілками на знак протесту проти реформ трудового законодавства. Туристи зіткнуться з серйозними проблемами на всіх видах транспорту.

Іспанська національна авіакомпанія Iberia заявила про скасування 65% рейсів в цей день. Серед інших скасований і денний рейс до Москви (попередній нічний відбудеться за графіком). "Аерофлот" переніс час вильоту з Москви до Малагу і назад на 15 годин - з тим, щоб літак прибув в іспанський аеропорт вже 30 вересня. Безліч рейсів анульовано і іншими перевізниками, а бюджетна Ryanair заявила, що всі її іспанські рейси 29 вересня не будуть перевозити багаж: для мінімізації проблем зі страйкуючими вантажниками пасажирам доведеться обмежитися ручною поклажею. Більшість авіакомпаній пропонують пасажирам скасованих рейсів безкоштовно обміняти квиток на іншу дату або отримати гроші назад.

На залізницях очікується скасування 75% приміських поїздів Cercanias і 80% високошвидкісних експресів AVE. Звичайні швидкі поїзди не ходитимуть зовсім. Міський транспорт вчинить близько 30% рейсів. Міжміські автобуси виконають тільки 1-3 рейсу по кожному з маршрутів. Не буде працювати також ряд компаній і установ в інших сферах, проте екстрені служби будуть функціонувати як зазвичай.
28 сентября 2010, 22:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт