» Отдых » Новости туризма

Ізраїль направив мільйони доларів на свою рекламу в Росії

    всего 84291 отеля

Ізраїль направив мільйони доларів на свою рекламу в Росії

Наступаючий зимовий сезон Ізраїль відкриває великої рекламної кампанією, на яку до кінця 2010 року направлено 40000000 шекелів ($ 10876000). Її мета - залучити в країну не менше 3,7 мільйона туристів.

Пріоритетними для туристичної сфери Ізраїлю стали США, Росія, Німеччина, Франція та скандинавські країни. Також маркетингові заходи будуть проведені в Південній Кореї, Польщі та на Україні. Число гостей з цих держав не так велика, однак зростання турпотоку показує збільшення інтересу до Ізраїлю.

У новій рекламній акції великий акцент зроблений на паломницький туризм. Ізраїль представлений як Свята земля, в центрі якої знаходиться Єрусалим. У Росії буде вестися безпосередня робота з православними, католицькими і євангельськими громадами. Міністерство туризму вважає, що потенціал цієї категорії мандрівників поки реалізований мало.

Будуть виділені кошти на організацію додаткових рейсів і навіть відкриття нових авіамаршрутів в Ізраїль, повідомляє Турпром. У результаті всіх заходів до 2015 року країна планує приймати 5 мільйонів гостей.

Протягом перших шести місяців нинішнього року в Ізраїлі побували 1,6 мільйона туристів. Це на 39% більше в порівнянні з аналогічним періодом 2009 року і на 10% більше відносно 2008 року. По зростанню числа туристів, що відправляються в Ізраїль, Росія вже протягом довгого часу залишається на першому місці (від 35% до 100% і більше на різні розрахункові періоди). Всього протягом 2010 року країна планує прийняти не менше 550 тисяч мандрівників з Росії.
28 сентября 2010, 18:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт