» Отдых » Новости туризма

Готельна група «InterContinental» додала у свій портфель 18 європейських готелів

    всего 84291 отеля

Готельна група «InterContinental» додала у свій портфель 18 європейських готелів

За літній період готельна мережа «InterContinental Hotels Group» (IHG) в рамках розширення додала до своєї європейської групі ще 18 готелів.

Нові готелі заплановано відкрити у Великобританії, Іспанії, Португалії, Німеччини, Франції, Росії і Туреччини, таким чином, IHG планує додати до свого портофоліо 2,375 нових готельних номерів.

Кірк Кінселла (Kirk Kinsell), президент відділень «IHG» в Європі, Африці та на Середньому Сході, сказав: «Підписання нових контрактів демонструє те, наскільки будівельні компанії впевнені в наших брендах і наскільки сильні наші маркетингові програми».

Додавання нових готелів означає, що компанія «IHG» володіти найбільшою мережею в готельній індустрії, в плани якої входить відкриття 1300 нових готелів по всьому світу.

Г-н Кінселла додав: «Завдяки даній події, ми зайняли позицію, яка дозволяє нам використовувати відновлення ринку і збільшувати свою частку присутності на ньому».

В рамках даних робіт будуть побудовані готелі «Hotel Indigo» в Ньюкаслі, Мадриді і Лісабоні, таким чином, загальне число готелів бутиків складе 36, 57% у загальній готельної мережі.

На осінь 2011 року заплановано також відкриття «Staybridge Suites Edinburgh» під управлінням «BDL Management», за яким послідує турецький готель «Crowne Plaza Istanbul Harbiye Turkey».

Більшість готелів з'явиться під брендами «Holiday Inn» і «Holiday Inn Express», відкриття яких намічено в Лондоні, Єкатеринбурзі, Стамбулі і Марселі.
28 сентября 2010, 14:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт