» Отдых » Новости туризма

У Єгипті з'явиться найбільша в світі кришталево чиста лагуна

    всего 84291 отеля

У Єгипті з'явиться найбільша в світі кришталево чиста лагуна

Єгипет перевершить Чилі за наявністю у нього найбільшою судноплавною кристальної лагуни, яка буде частиною нового курорту в Шарм ель-Шейху.

Одна з 10 лагун, запланованих за проектом, являє собою водойму площею 12 га, який встановить новий світовий рекорд серед штучних лагун, зроблених на узбережжі Червоного моря в Єгипті.

Творці лагуни компанія «Crystal Lagoons» оголосила, що в цілому проект розміститися на більш ніж 100 га, перший об'єкт буде відкритий на початку 2011 року.

Власник і творець компанії Фернандо Фішменн сказав: «Даний проект є результатом нашої співпраці з« Golden Pyramids Plaza », якою володіє сім'я Шарбатлі. Ми також закріпили стратегічний союз на створення інших курортів, включаючи Сома Бей «Amer Group» в Хургаді вартістю 1. 2 млрд. дол. США, яка відкриється в 2012 році. »

Працюючи над проектом «Dubai Lagoons» в центрі Дубаї вартістю 1. 2 млрд. дол. США, компанія використовує запатентовану «технологію кристальних лагун», яка включає забір води з океану до початку її повторного використання, що набагато ефективніше в порівнянні зі звичайними системами, використовуваними в басейнах.

До кінця року до завершення першого етапу проекту «Dubai Lagoons» «Crystal Lagoons» побудує і надасть технічну підтримку пілотної лагуні, перш ніж взяти на себе відповідальність за будівництво всієї водної системи.

Серед 50 поточних та запланованих будівельних об'єктів на Середньому Сході, є проекти в Пакистані, Омані та Марокко, а також 12 проектів в Єгипті, в Каїрі та на курортах поблизу Олександрії. Крім цього, у компанії є проект в Йорданії під назвою «Лагуна мертвого моря» поблизу узбережжя Мертвого моря, він повинен бути наполовину завершений в 2011 році.

Фінальний проект буде суміщений з будівництвом найвищої будівлі в Джидді, Саудівська Аравія, обговорюються також пропозиції щодо будівництва в Абу Дабі.

Фішменн додав: «При реалізації цих проектів« Crystal Lagoons »робить те, що ні технічно, ні економічно до цього було неможливо здійснити: будівництво і недороге обслуговування монументальної маси кришталевої води, що дозволяє мати в місті пляж і займатися самими цікавими водними видами спорту. Ці кришталево чисті лагуни створюють вражаючий штучний рай навіть в самому здавалося б невідповідному місці. З технічного боку це дуже важка робота, створена унікальна форма, яку можна адаптувати під тропічні дощі, болота, пустелі й міста. Лагуни можуть бути створені на переповнених людьми або зруйнованих пляжах, вони також можуть вдихнути нове життя у раніше забруднені річки. »

4-7 жовтня поточного року компанія планує відкрити нові деталі майбутніх проектів на «Cityscape Global», яка пройде в Дубайському всесвітньому центрі торгівлі.
28 сентября 2010, 13:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт