» Отдых » Новости туризма

Музейний бум в Москві

    всего 84291 отеля

Музейний бум в Москві

Зростання популярності московських музеїв чиновники столичного департаменту культури називають справжнім музейним бумом. Число відвідувачів музеїв Москви з початку року вже на 13% перевищило той же показник за весь 2009 рік.

Як повідомляє Lenta. ru з посиланням на ІТАР-ТАРС, в минулому році московські музеї відвідали приблизно 5 мільйонів чоловік, а в нинішньому - вже 5,73 мільйона. І ці дані не враховують кількість безкоштовних відвідувань музеїв.

У цьому році в Москві була проведена акція " Вечір в музеї ", в рамках якої зборів в певний день тижня залишалися відкритими допізна. Крім того, місто брав участь у міжнародній " Ночі музеїв ". А в останні вихідні вересня у Москві почалася акція " Сімейне подорож ", в рамках якої можна безкоштовно відвідати 15 музеїв, серед яких садиба Кусково, музей Москви і музей історії танка Т-34. Триватиме " Сімейне подорож " до кінця листопада.
26 сентября 2010, 22:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт