» Отдых » Новости туризма

Автобусна аварія під Берліном: Німеччина сумує разом з Польщею

    всего 84291 отеля

Автобусна аварія під Берліном: Німеччина сумує разом з Польщею

Високопоставлені німецькі політики висловили свої співчуття Польщі у зв'язку з аварією, в результаті якої неподалік від Берліна загинули 13 польських туристів. Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск прибув до Німеччини.

Німецькі політики висловили польській стороні свої співчуття у зв'язку з автокатастрофою, що сталася на території Німеччини в неділю, 26 вересня. В результаті аварії туристичного автобуса загинули, за останніми даними, 13 туристів з Польщі, повідомляє агентство dpa.

Відразу після отримання інформації про трагедію федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель (Angela Merkel) зв'язалася по телефону з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском. У розмові вона висловила свої співчуття родичам загиблих і постраждалих в автокатастрофі. "Німеччина докладе всіх зусиль для збереження життя потерпілим," - запевнила канцлер ФРН польського прем'єра, вказавши, що "вся країна тужить разом з вами". Через кілька годин Дональд Туск прибув до Берліна, повідомляє агентство dpa.

Свої співчуття східним сусідам висловив і глава МЗС ФРН Гідо Вестервеллле (Guido Westerwelle). "Це нещастя стосується не лише наших польських друзів, але й нас. В ці найважчі години скорботи ми приносимо наші найглибші співчуття всім родичам і близьким загиблих", - заявив німецький міністр.

Розслідування ДТП триває

Нагадаємо, що в неділю, 26 вересня, в результаті аварії туристичного автобуса, що сталася на автобані неподалік від Берліна, загинули 13 людей. 39 пасажирів отримали травми, 19 з них - важкі. Аварія сталася на перетині автобанів: водій автобуса спробував уникнути зіткнення з легковим автомобілем, що в'їжджають на смугу його руху, і не впорався з керуванням.

В результаті цього автобус зійшов зі смуги руху, врізався в опору моста і перекинувся, повідомляє агентство DAPD. Всього в автобусі, який перевозив польських туристів, які поверталися з відпустки в Іспанії, перебувало 49 осіб. Розслідування обставин ДТП триває.
26 сентября 2010, 19:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт