» Отдых » Новости туризма

В Пулково-1 почалася реконструкція залу очікування в сателіті

    всего 84291 отеля

В Пулково-1 почалася реконструкція залу очікування в сателіті

16 вересня в аеропорту Санкт-Петербурга почалася реконструкція південного сателіта терміналу 1. Пулково - один з небагатьох аеропортів, що володіють подібною оригінальною конструкцією - винесеним в середину льотного поля залом очікування з виходами на посадку, до якого від основного терміналу веде тунель з траволаторів. Реконструкція сателіта займе 8 тижнів.

По закінченні робіт діаметр залу очікування збільшиться на десять метрів. Крім того, будуть змонтовані опалення, внутрішня і зовнішня системи освітлення, замінені стелі і встановлено біотуалети. Залишається сподіватися, що останні будуть міститися краще, ніж це відбувається з переважною більшістю біотуалетів в російських містах.

На час реконструкції сателіт буде продовжувати працювати - закриватися буде лише частину його площі. По всій видимості, по закінченні робіт знаходитися в ньому стане приємніше, а пасажири внутрішніх рейсів отримають набагато більше простору: зараз зали очікування в Пулково-1 просто мікроскопічні. Нагадаємо, що термінал володіє двома сателітами: можливо, що згодом буде реконструйований і північний.
22 сентября 2010, 23:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт