» Отдых » Новости туризма

В Іспанії 29 вересня очікується транспортний хаос

    всего 84291 отеля

В Іспанії 29 вересня очікується транспортний хаос

Загальнонаціональний страйк може паралізувати Іспанію в середу 29 вересня. Акція проводиться профспілками на знак протесту проти реформ трудового законодавства. Однією з цілей організаторів страйку є майже повний транспортний колапс: в гіршому варіанті можуть бути скасовані всі міжнародні авіарейси, а також всі поїзди і автобуси, за винятком деяких приміських і регіональних.

Законодавство зобов'язує страйкуючих узгодити з владою мінімальний гарантований обсяг перевезень і роботи інших служб в період акції. Поки згоду з цього питання не досягнуто. Тим не менш іспанська національна авіакомпанія Iberia вже запропонувала пасажирам із квитками на 29 вересня безкоштовно перебронювати їх на будь-яку дату до 30 листопада. Ймовірно, що так само вчинять і ряд інших перевізників. Передбачається, що страйк торкнеться і безліч інших галузей: зокрема, будуть закриті освітні установи, а лікарі будуть займатися тільки терміновими випадками.
22 сентября 2010, 22:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт