» Отдых » Новости туризма

В Камбоджу приїжджає все більше туристів

    всего 84291 отеля

В Камбоджу приїжджає все більше туристів

З початку року і до кінця липня турпотік до Камбоджі виріс на 13%, загальна кількість туристів склало 1,4 млн. чоловік. Серед інших держав Південно-Східної Азії збільшення числа гостей відзначили також Сінгапур, Малайзія, Індонезія і Лаос.

Більшість мандрівників приїжджає сюди з сусіднього В'єтнаму, повідомляє Турпром. Наступними за чисельністю є гості з Південної Кореї і Китаю.

Громадяни Росії можуть відвідувати Камбоджу, оформляючи візу строком на місяць безпосередньо після прибуття в аеропорту Пномпеня або на прикордонному КПП. Тим не менше, серед п'яти туристичних лідерів Південно-Східної Азії тільки Індонезія є масовим напрямком для наших мандрівників. За перші шість місяців 2010 року тут побувало 16 900 росіян. У рейтинг, складений Росстатом, увійшло 37 країн, які взяли за цей період п'ятизначне число російських туристів. Камбоджі в цьому списку немає.

Тим не менш, країна активно розвиває туристичну галузь, плануючи приймати все більше гостей. Тільки в минулому році влада виділила $ 1 мільйон на вдосконалення інфраструктури. Країна пропонує самі різні види проведення дозвілля: від екскурсій до пляжного відпочинку і гольфу.
21 сентября 2010, 18:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт