» Отдых » Новости туризма

Швеція створює інфраструктуру для електромобілів

    всего 84291 отеля

Швеція створює інфраструктуру для електромобілів

У шведських містах з'являється все більше зарядних пристроїв для електромобілів. Такий пристрій являє собою невеликий стовп, до якого можна підключити машину для зарядки акумуляторів, поки вона стоїть на парковці. У Стокгольмі вже існує близько 200 таких заправок. В даний час електромобілі можуть проїхати 150-200 кілометрів на одній зарядці, що робить їх зручним транспортним засобом для подорожей.

Енергетична компанія Bixia розгортає мережу електрозаправок в таких містах, як Лінчепінг, Мьельбю, Укселесунд (Окселесунд), Боргхольм, Векше, що несли і Катрінехольм. Створення інфраструктури для електромобілів стало одним з національних пріоритетів Швеції. Крім того, влада Швеції і Норвегії створюють інфраструктуру, що забезпечує проїзд електромобілів по трасі Стокгольм - Осло. Поки всього кілька країн світу на державному рівні займаються подібними проектами.

Кілька прокатних компаній готують також проекти по здачі в оренду електромобілів, що може бути прекрасною можливістю для туристів заглянути в майбутнє і випробувати властивості нових машин.
06 мая 2010, 13:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт