» Отдых » Новости туризма

Готель Radisson Blu відкрився в Мілані

    всего 84291 отеля

Готель Radisson Blu відкрився в Мілані

Готельна група Rezidor оголосила про відкриття готелю бренду Radisson Blu в Мілані. Готель розмістився в будівлі колишнього готелю Chedi в престижному районі Бовіза (Bovisa). Перших гостей він почав приймати в кінці квітня.

Міланський Radisson Blu налічує 250 номерів, в числі яких - люкси площею 37 кв. м. Оформлені в м'яких коричневих тонах з білими акцентами і обробкою з дерева, бронзи, каменю, мозаїки та текстурованою кераміки, кімнати розташовують всім необхідним для комфортного відпочинку. Тут є супутникове телебачення, LCD-телевізори, кондиціонери, безкоштовний бездротовий доступ в інтернет.

До послуг гостей - фірмовий італійський ресторан Rezidor - Filini, концепція якого, розроблена відомим ресторатором Роєм Акерманн, грунтується на простоті і натуральності страв, створених під впливом італійських кулінарних традицій. Крім того, постояльців чекають Lounge Bar, 8 переговорних кімнат, конференц-зал, ексклюзивний зал засідань, а також окремий вхід для делегатів, spa-центр і фітнес-зали, говориться в прес-релізі. Вартість проживання становить від 100 євро.
05 мая 2010, 17:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт