» Отдых » Новости туризма

Ісландський вулкан викинув у небо нову хмару диму і попелу

    всего 84291 отеля

Ісландський вулкан викинув у небо нову хмару диму і попелу

Ісландський вулкан знову викинув у небо нову хмару диму та попелу.
Польоти в регіоні знову перестали бути безпечними. Це негайно призвело до хаосу в аеропортах Великобританії та Ірландії, там були скасовані сотні рейсів з Глазго, Единбургу, Дубліна і Белфаста.

У залах очікування зібралися тисячі людей.

У повідомленні британської служби управління повітряним простором NATS говориться, що повітряний простір над територією Північної Ірландії залишиться закритим щонайменше до 07:00 ранку четверга (09:00 за Києвом) через хмару вулканічного попелу.

У середу британські власті дозволили відкрити аеропорти Шотландії, багато з яких були закриті з вівторка через хмари попелу прийшов з Ісландії після виверження вулкана Ейяфьятлайокудль.

Раніше влада Ірландії оголосили про відкриття повітряного простору над країною, яке також було частково закрито в середу.

NATS на підставі даних британського Метеобюро попереджає про те, що хмара продовжує рухатися на південний захід.
Ісландський вулкан, який мовчав протягом майже 200 років, прокинувся в березні поточного року. У результаті виверження в небо було викинуто величезну хмару вулканічного попелу, яке швидко поширилося над Північною Європою. У зв'язку з небезпекою виходу з ладу авіаційних двигунів багато європейські та американські авіакомпанії ухвалили рішення про припинення повітряного сполучення над цими територіями.
06 мая 2010, 09:48
http://korrespondent.net


Тэги: вулкан Эйяфьяллайекюль, вулканическая пыль, вулканический пепел





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт