П'єр Ганьєр відкрив ресторан в Сен-Тропе
П'ятизірковий
готель Sezz в Сен-Тропе запрошує гурманів в свій новий гастрономічний ресторан Colette, меню якого розроблено під керівництвом знаменитого французького шеф-кухаря П'єра Ганьєр.
Назву ресторан отримав на честь французької письменниці Сідоні Габріель Колетт. У 1925 році вона придбала будинок в Сен-Тропе, що знаходився по сусідству з пляжем Канебьер і недалеко від того місця, де тепер стоїть готель.
Ресторан розрахований на 60 місць. Гостям пропонують страви середземноморської кухні, приготовані з продуктів місцевого виробництва. У меню представлений широкий вибір найменувань, у числі яких - фрикасе з лобстера з базиліком, томатним пюре і корнішонами, яловича вирізка з червоною цибулею, петрушкою і смаженими грибами і багато іншого, пише Vip-tourism.
П'єр Ганьєр - відомий французький шеф-кухар і власник однойменного ресторану в Парижі, визнаного критиками одним з кращих в світі, володар трьох зірок Michelin. Ганьєр знаменитий тим, що під час приготування страв він використовує незвичайні поєднання смаку, кольору, текстури, інгредієнтів, а також - своєю любов'ю до імпровізації. До прикладу, під час майстер-класу в Москві він, побачивши васабі, тут же додав його в блюдо, яке готував, чим вразив публіку.