» Отдых » Новости туризма

Новий бутік-готель відкривається на Сейшелах

    всего 84291 отеля

Новий бутік-готель відкривається на Сейшелах

У жовтні почне приймати гостей Dhevatara - розкішний бутік-готель, розташований на пляжі Grand Anse острова Праслен. Постояльців готелю чекають 10 номерів класу люкс, кожен з яких оформлений за індивідуальним проектом.

При створенні інтер'єрів художники спиралися на регіональні традиції культури і архітектури, а також враховували всі сучасні технології, що забезпечують комфорт мандрівникам. Гості Dhevatara зможуть у всій повноті пізнати красу і спокій Сейшельських островів: всі приміщення готелю передають дивовижну атмосферу архіпелагу.

В кожному номері площею 50 квадратних метрів є ліжко king - size, ванна і душ, окрема кімната для переодягання, бездротовий доступ в інтернет, плазмовий телевізор, DVD - плеєр, док - станція для iPod, міні - бар, кава - машина, кондиціонер.

До послуг гостей - ресторан а - ля карт, ресторан BBQ Beach, лаундж-бар, сад на даху, spa - центр, басейн, говориться на сайті готелю.
13 сентября 2010, 21:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт