» Отдых » Новости туризма

Пляжі острова Праслен на Сейшелах закриті через акул

    всего 84291 отеля

Пляжі острова Праслен на Сейшелах закриті через акул

Найпопулярніші курортні центри Сейшельських островів, пляж бухти Лаціо ( Anse Lazio ) на острові Праслен ( Praslin ) і найближчі зони відпочинку, закриті через напади акул. З початку серпня тут вже загинуло два туристи, останній випадок стався 16 серпня.

Жертвою акули став 30-річний британець, що купався ввечері неподалік від берега. Акула завдала йому множинні рани, і лікарі не встигли нічого зробити: турист помер уже на березі від втрати крові. 2 серпня тут же загинув мандрівник з Франції.

Як відзначає EturboNews, це - перша атака акул в тутешніх водах з 1963 року. Пляжі острова Праслен популярні у туристів ; за результатами численних голосувань вони нерідко стають одними з найкращих у світі.

В даний час купання заборонено в наступних пляжних областях: бухта Лаціо, острів Сен- П'єр ( St. Pierre ), острів Курйоз ( Curieuse ), а також бухти Жоржет ( Anse Georgette ), Малий і Великий Керлан ( Petite Anse Kerlan/Grand Anse Kerlan ).
17 августа 2011, 13:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт