» Отдых » Новости туризма

У прокуратурі заявили, що плавучий готель Баккара на набережній у Києві пришвартований незаконно

    всего 84291 отеля

У прокуратурі заявили, що плавучий готель Баккара на набережній у Києві пришвартований незаконно

Транспортна прокуратура Києва 10 вересня порушила справу за фактом перевищення службових повноважень службовцями трьох підприємств при розміщенні плавучої готелю Баккара біля набережної Дніпра в Києві.

Про це на брифінгу повідомив заступник генерального прокурора-прокурор Києва Юрій Ударцов.

За його словами, справу було порушено за фактом перевищення службових повноважень службовцями підприємств Навігатор-428, Нота Продакшн і Кий-Луга-Сервіс.

Справу порушено за статтею 365 Кримінального кодексу.

Ударцов повідомив, що слідство встановило, що готель Баккара використовується без документів на право введення об'єкта в експлуатацію, без передачі об'єкта під технагляд реєстру судноплавства.

"Самовільно проведена і швартування до гідротехнічним спорудам підпірної стіни уздовж Набережного шосе", - сказав Ударцов.

Прокурор нагадав, що дебаркадери, на яких були розташовані ресторани Муракамі та River Palace, направлені в безпечне місце та передано на збереження власникам.

Як повідомлялося, виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вважає основною причиною демонтажу суден аварійний стан набережної Дніпра в Києві.

Нагадаємо, в липні власники готелів і ресторанів на Дніпрі в Києві отримали припис звільнити Набережну. Як раніше повідомляли ЗМІ, у транспортній прокуратурі заявили, що до кінця місяця на Набережній в Києві не залишиться жодного розважального закладу і готелю.

На сьогоднішній день за ініціативою транспортної прокуратури з набережної відшвартовано вже два плавресторани. 8-го липня з причалу зняли ресторан Муракамі. 29 липня в район Трипільської ТЕС, що в Київській області, відбуксирували ресторан River Palace.
13 сентября 2010, 18:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт