» Отдых » Новости туризма

Великобританія збільшить тарифи на виготовлення віз

    всего 84291 отеля

Великобританія збільшить тарифи на виготовлення віз

Як повідомлялося раніше, з 10 вересня трохи виросли збори на візу до Великобританії у перерахуванні на рублі. Це пов'язано з мінливими курсами валют. А ось інше і більш важлива зміна очікує мандрівників з 1 жовтня: з цього дня будуть збільшені самі тарифи.

Як пояснює міністр у справах імміграції Деміан Грін (Damian Green), у зв'язку з політикою скорочення державних витрат зростання тарифів на оформлення віз може частково компенсувати дефіцит бюджету, оскільки існуючі нині тарифи набагато нижче собівартості.

Британські імміграційні служби впевнені, що збільшення міграційних зборів, з одного боку, дасть можливість підтримати потрібний баланс між збереженням безпечного та ефективного прикордонного контролю, а з іншого - все одно не буде перешкоджати залученню мігрантів та відвідувачів до Великобританії.

Тарифи будуть збільшені в такий спосіб. Так, консульський збір за найпоширеніший тип віз - віза відвідувача на строк до 6 місяців (короткостроковий візит, одноразовий або багаторазовий в'їзд) - зросте до 70 фунтів (зараз ця сума становить 68 фунтів).

Студентська віза (бальна система, категорія 4) з жовтня буде коштувати 220 фунтів (зараз - 199 фунтів). Перенесення візи в новий паспорт обійдеться в 93 фунта (75 фунтів в даний час).

При цьому, як підкреслює Деміан Грін, навіть збільшені тарифи не покривають всі витрати на виготовлення віз. Тому питання прив'язування рівня зборів до собівартості оформлення віз буде винесено на схвалення в парламент. При позитивному рішенні наступні збільшені тарифи на візові збори набудуть чинності в листопаді (дата залежить від розкладу парламентських засідань).
13 сентября 2010, 17:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт