» Отдых » Новости туризма

Твори ван Ейка

    всего 84291 отеля

Твори ван Ейка

У Національному музеї Гданська відбулося відкриття виставки, підготовленої у співпраці з Музеєм брукенталія, розташованим у румунському місті Сібіу і володіє багатим зборами фламандської, голландської та італійської живопису XV-XX століть.

На виставці можна побачити твори майстрів, які експонуються нечасто. Так, увазі відвідувачів пропонуються роботи Ганса Мемлінга - два портрети пензля художника, що зберігаються в румунській колекції, і його "Судний день" із зібрання Національного музею у Гданську.

Також на виставці представлені картини Яна ван Ейка, Пітера Брейгеля Молодшого та цілої плеяди художників більш пізнього часу - Дениса ван Альслоота (родоначальник бельгійської ландшафтної живопису), Руланта Саверея (фламандський художник, що писав пейзажі), Франса Снейдерс (фламандський живописець, майстер натюрмортів і анімалістичних композицій), Давида Тенірса Молодшого (представник фламандської школи, що не поступався в популярності Рубенса і Ван Дейка, спеціалізувався на сценах селянського життя), Яна Фейта (фламандський художник і гравер, якого сучасники цінували за мисливські натюрморти), Франса Айкенса (фламандський художник, що писав натюрморти), говориться на сайті Гданська.

Виставка триватиме до 31 грудня. Вартість квитків - 15 злотих (близько 4 євро). Експозиція розміщується у Відділі мистецтва минулих століть за адресою: вулиця Toruńska, 1.
13 сентября 2010, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт