» Отдых » Новости туризма

В аеропорту Тель-Авіва почався страйк

    всего 84291 отеля

В аеропорту Тель-Авіва почався страйк

В основному міжнародному аеропорту Ізраїлю - Ben Gurion під Тель-Авівом - почався страйк співробітників. Вони вимагають перегляду пенсійних умов. З ранку понеділка 13 вересня спостерігається істотні збої в роботі аеропорту, більшість рейсів анульовано. В аеропорту скупчилися тисячі пасажирів.

Отримання інформації про рейси утруднено: ніяких оголошень на застарілому і малообновляемом сайті аеропорту не розміщено, а його онлайн - табло функціонує зі збоями. Більш того, воно вкрай незручно саме по собі: після закінчення приблизно години з моменту планового вильоту або прильоту рейс просто зникає з табло, і отримати інформацію про нього неможливо. Мандрівникам залишається розраховувати в основному на сайти авіакомпаній - хоча онлайн - сервіс найбільшого місцевого перевізника El Al на рідкість малоінформативний. Не функціонує в даний момент і аналогічний сервіс " Аерофлоту ". Терміни закінчення страйку поки неясні.
13 сентября 2010, 18:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт