» Отдых » Новости туризма

У Києві з набережної Дніпра прибирають Мандарин, Якіторію і Disco Radio Hall

    всего 84291 отеля

У Києві з набережної Дніпра прибирають Мандарин, Якіторію і Disco Radio Hall

Сьогодні, 14 вересня, на набережній Дніпра у Києві розпочався демонтаж ще одного об'єкта, в якому знаходиться ресторан-кабаре Мандарин, розважальний центр Disco Radio Hall і ресторан японської кухні Якіторія. [ ab]

Вже демонтовані містки, ведующіе до входу в ресторани, опечатані двері закладів. Територія навколо об'єкта оточена співробітниками правоохоронних органів.

Це не перший об'єкт, який прибирають з набережної Дніпра в Києві. Так, 8 липня представники правоохоронних органів демонтували кріплення ресторану Муракамі і відбуксирували його до Рибальського острова. 29 липня в район Трипільської ТЕЦ, що в Київській області, відбуксирували ресторан River Palace.

Раніше в транспортній прокуратурі Києва обіцяли, що всі плавучі ресторани і готелі на набережній Дніпра буде демонтовано. За даними відомства, через них руйнується причальна стіна, а також погіршується якість води і дно річки, куди зливаються відходи цих розважальних закладів.

Нагадаємо, вчора, 13 вересня, прокурор Києва Юрій Ударцов заявив, що плавучий готель Баккара, встановлений на набережній Дніпра в Києві, працює без дозвільної документації.
14 сентября 2010, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт