» Отдых » Новости туризма

Новий курортний готель відкрився на острові Пхукет

    всего 84291 отеля

Новий курортний готель відкрився на острові Пхукет

1 грудня перших постояльців прийняв новий курортний готель на тайському острові Пхукет - Outrigger Laguna Phuket Resort & Villas. Аж до 31 березня 2011 року вілли розміром 229 квадратних метрів обійдеться в $ 176 за ніч, а вілли площею 457 і 604 квадратних метра з приватними басейнами - в $ 265 і $ 382 відповідно. Всі 68 вілл є частиною проекту Laguna Phuket на пляжі Bang Tao.

Гості Outrigger Laguna Phuket Resort & Villas мають знижки в 30 ресторанах і барах на території Laguna Phuket, а також можуть користуватися послугами місцевих spa - салонів і гольф - клубу Laguna Phuket Golf Course. Крім того, для постояльців курорту організовані безкоштовні трансфери до пляжного клубу, який теж є власністю Laguna Phuket. Для маленьких гостей є дитячий клуб, а для тих, хто хотів би під час відпустки залишатися у формі, - спортивні клуби та тенісні корти. Крім того, на території курортного готелю є безкоштовний бездротовий доступ в інтернет.



Опис готелю Outrigger Laguna Phuket Resort & Villas 5
08 декабря 2009, 12:55


Тэги: Пхукет, Тайланд, Phuket, Thailand





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт