» Отдых » Новости туризма

МЗС України закликає громадян добре подумати, перш ніж їхати в країни з хворими грипом

    всего 84291 отеля

МЗС України закликає громадян добре подумати, перш ніж їхати в країни з хворими грипом

МЗС рекомендує громадянам України враховувати існуючу ситуацію з поширенням вірусу Н1N1 (свинячого грипу) при плануванні поїздок до країн, де виявлено це захворювання. Останній вже забрав життя 150 людей у Мексиці і став причиною захворювань у США, Канаді, Іспанії і Великобританії.



Ознаки свинячого грипу: симптоми ГРВІ - температура, нежить, причому - дуже рясний, можливо, з кровотечами, кашель. Швидке наростання симптомів загальної інтоксикації: різі в очах, сльозотечі, розлад шлунку і м'язовий біль.


При появі таких симптомів потрібно терміново звертатися за медичною допомогою до лікарів.



Медики запевняють, що при своєчасному лікуванні прогнози для хворих на свинячий грип досить сприятливі: вірус H1N1 чутливий як мінімум до двох широко поширеним противірусних препаратів - занамівіру та озельтамівіру, і, як і інші " грипозні " віруси нестійкий перед світлом і теплом.



Тим часом, раніше бельгійські фахівці заявили, що вірус H1N1, спалах якого призвела до епідемії свинячого грипу в Мексиці, не поширюється свинями. Штам Каліфорнія 042009, він же H1N1, він же мексиканська інфлюенца, він же вірус свинячого грипу - усі назви вірусу.
11 июня 2009, 12:00


Тэги: Flu, свинной грип, калифорнийский грип





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт