» Отдых » Новости туризма

Скасування віз до Бразилії!

    всего 84291 отеля

Скасування віз до Бразилії!

Україна і Бразилія підписали угоду про безвізовий режим для українських туристів. Україна і Бразилія підписали угоду про безвізовий режим для українців, які відбувають в цю країну з туристичною метою. Про це заявив Президент України Віктор Ющенко після завершення зустрічі з Президентом Бразилії Луїсом Інасіо Лула да Сілва, передає кореспондент РБК-Україна. Також було підписано угоду про співробітництво у сфері освіти та культури. В. Ющенко додав, що в найближчі дні в Бразилії з візитом відбуде міністр науки і освіти Іван Вакарчук. Також сторони домовилися про виробництво в Бразилії інсуліну та мінеральних добрив за українськими технологіями. У свою чергу Президент Бразилії зазначив, що українська інсулінова програма є вигідна з точки зору ціни.

В. Ющенко також повідомив, що досягнута домовленість про пряме авіаційне сполучення між країнами. Рейси почнуть здійснюватися через півроку з періодичністю три рейси на тиждень.

Президент України підсумував, що сьогоднішня зустріч - «це питання наших відносин на 3-5 років».

02 декабря 2009, 13:40


Тэги: Бразилия, виза, визы, отмена визового режима





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт