» Отдых » Новости туризма

Гірськолижні курорти Лівану чекають туристів

    всего 84291 отеля

Гірськолижні курорти Лівану чекають туристів

З січня по вересень нинішнього року Ліван відвідали 1284945 туристів; зростання турпотоку склав 45,1% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, коли поїздки в цю країну вибрали 885729 мандрівників. 42,1% від числа всіх гостей Лівану склали туристи з арабських країн, 24,% - європейці, і 13,2% приїхали з США. У наступаючому зимовому сезоні Ліван очікує продовження зростання турпотоку.

Ліван - одна з небагатьох країн Близького Сходу, в якій великий розвиток отримали зимові спортивні центри. З грудня по квітень в місцевих горах лежить сніг, причому його товщина дозволяє створювати лижні траси найрізноманітнішого рівня. Гірськолижні курорти Лівану не досить широко відомі в світі, але вони привертають своїх шанувальників, число яких росте рік від року.

У зимовий Ліван приїжджають туристи з багатьох країн світу, включаючи ПАР і Австралії з посиланням на ліванське видання Daily Star. За словами місцевих готельєрів, на наступаючий сезон переважна більшість місць в готелях заброньовані іноземцями.

Частка російських туристів у числі гостей Лівану невелика, незважаючи на те, що росіянам для в'їзду віза не потрібна. Необхідно лише підтвердження бронювання готелю або ваучер на замовлені туристичні послуги.

Це невелике середземноморська держава вміщає на своїй території величезна кількість пам'ятників історії і культури, а також славиться незвичайним змішанням традицій Сходу і Заходу. М'який і різноманітний клімат у поєднанні з рельєфом дозволяє займатися всіма видами активного відпочинку. При цьому Ліван - держава світське, а тому тут немає таких обмежень, які характерні для більшості країн ісламського світу.

Лижний центр Фарая Мзаар
26 октября 2009, 17:37

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт