» Отдых » Новости туризма

Офіційне відкриття трьох готелів російської групи Азимут в Німеччині

    всего 84291 отеля

Офіційне відкриття трьох готелів російської групи Азимут в Німеччині

У Німеччині нещодавно відбулося офіційне відкриття трьох готелів вітчизняної готельної групи "Азимут". Вони розташовані в Дрездені, Нюрнберзі та Ердінг.

Готелі у Дрездені та Нюрнберзі мають категорію чотири зірки, готель в Ердінг є тризірковим. Azimut в Дрездені розрахований на 64 номери і розташований в районі Reick на південному сході міста. Нюрнберзький готель AZIMUT Hotel Nuremberg 4 * знаходиться в центрі міста, в декількох хвилинах ходьби від основних визначних пам'яток, і пропонує своїм гостям 121 сучасних номерів. Azimut в Ердінг розташовує 53 кімнатами. У готелі діє автоматизований check-in, не вимагає звернення на рецепцію.

У всіх трьох готелях в розпорядженні постояльців номери різних категорій - від стандартних до просторих сьютов; переговорні зали та безкоштовний Wi-Fi, говориться в прес-релізі. Вартість проживання становить від 54 євро.

Готельна група "Азимут" створена в 2004 році і управляє бізнес-готелями рівня 3-4 зірки в Росії та країнах Євросоюзу - в Санкт-Петербурзі, Самарі, Уфі, Костромі, Астрахані, Мурманську, Владивостоці, Новосибірську, Австрії та Німеччини. Загальний номерний фонд складає більше 5500 кімнат.
08 сентября 2010, 18:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт