» Отдых » Новости туризма

РЖД створить єдину телефонну довідкову службу

    всего 84291 отеля

РЖД створить єдину телефонну довідкову службу

Російські залізниці мають намір запустити найближчим часом єдину телефонну довідкову службу. Вона буде обробляти дзвінки з будь-якої точки Росії. Зараз пасажири, яким потрібна якась інформація, дзвонять в місцеві довідкові окремих станцій

Всього планується створення трьох call-центрів - у Москві, Ростові-на-Дону і Челябінську. Московський центр з серпня вже функціонує в тестовому режимі - на нього переводять частину дзвінків в довідкові московських вокзалів. В ході тестової роботи відпрацьовуються технології взаємодії з клієнтом і оцінюється ступінь його задоволення послугами call-центру. Ростовський і челябінський центри мають розпочати роботу в майбутньому році, заявив віце-президент РЖД Михайло Акулов.

Новий сервіс значно спростить отримання довідкової інформації пасажирами - їм не потрібно буде запам'ятовувати місцеві телефони, а лише один федеральний номер. У той же час у ряді випадків час очікування відповіді стане довшим: як відомо будь-якому дзвонять в call-центр крупної компанії, спочатку доводиться вислухати блок вступної інформації, який деколи займає кілька хвилин, і лише потім дочекатися відповіді оператора. Крім того, у разі збійних ситуацій на залізниці потік дзвінків може виявитися настільки великий, що час очікування буде дуже тривалим.

Нова довідкова служба буде обслуговувати як далеких, так і приміських пасажирів. Ще однією новацією стане сервіс автоматичної довідки: при бажанні пасажир зможе отримати відповідь від робота. Система розпізнавання голосу визначить названі пасажиром станції і дати поїздки, після чого він зможе отримати необхідну інформацію - зокрема, про розклад та наявність місць.
08 сентября 2010, 16:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт