» Отдых » Новости туризма

Новий готель на курорті Вейл в Колорадо

    всего 84291 отеля

Новий готель на курорті Вейл в Колорадо

В грудні на американському гірськолижному курорті Вейл ( Vail ) у штаті Колорадо відкривається готель Four Seasons. Він розрахований на 121 номер, включаючи 24 сьюта, в яких встановлені каміни.

Будівля готелю Four Seasons Resort Vail побудовано в сучасному американському стилі і має безліч балконів, звідки гості зможуть насолодитися видами на засніжені гори і ліси. Готель знаходиться всього в декількох кроках від магазинів, висококласних ресторанів, барів, концертних майданчиків і, звичайно ж, гірськолижних схилів, повідомляє Hotels. su.

Готель пропонує спеціальні послуги лижникам і сноубордистам, включаючи зону для переодягання та " лижного консьєржа ", який допоможе гостям вибрати необхідне спорядження і підготувати його до катання.

У готелі є бар, ресторан, зона відпочинку з каміном і spa - центр. Проживання в Four Seasons Resort Vail - від $ 625 за двомісний номер.
31 августа 2010, 14:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт