» Отдых » Новости туризма

Кам'яний міст в Ризі отримає нову підсвітку

    всего 84291 отеля

Кам'яний міст в Ризі отримає нову підсвітку

30 вересня на Кам'яному мосту в Ризі знову загоряться декоративні ліхтарі. 8 ліхтарів, кожен з яких має 10 плафонів, були головною прикрасою моста, але вони не працювали протягом останнього десятиліття.

З 1957 року, коли міст був відкритий, ліхтарі не ремонтувалися, і з часом проводка прийшла в повну непридатність. Тільки в минулому році у Ризької думи знайшлися необхідні на ремонт кошти.

В ході реконструкції будуть замінені також проржавілі чавунні деталі ; на їх місці з'являться легкі алюмінієві конструкції, повідомляє Telegraf. lv. Самі лампи будуть світити з синюватим відтінком.

Кам'яний ( раніше - Жовтневий ) міст через Даугаву з'єднує центр Риги з розташованої на лівому березі частиною міста. Його загальна довжина перевищує 500 метрів.

Через міст здійснюється двостороннє трамвайне, тролейбусне і автомобільний рух. Щоб не заважати йому, роботи з реконструкції ведуться ночами. Крім ліхтарів, міст прикрашений чавунними поручнями з національним орнаментом.
30 августа 2010, 14:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт