» Отдых » Новости туризма

Підвищення цін на проїзд у київському метро переноситься на невизначений термін

    всего 84291 отеля

Підвищення цін на проїзд у київському метро переноситься на невизначений термін

Зростання цін на проїзд у Київському метрополітені переноситься на невизначений термін, повідомили Корреспондент. net у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 27 серпня, в прес-службі мерії повідомили, що проїзд у Київському метрополітені подорожчає з 1,7 грн до 2 грн за одну поїздку з 28 серпня.

Як тоді повідомлялося, відповідне розпорядження столичної міськадміністрації вже підписано і зареєстровано в Міністерстві юстиції.

У документі йшлося, що розпорядження набуває чинності з моменту оприлюднення. Воно має бути опубліковане в муніципальній газеті Хрещатик 28 серпня.

Але в муніципальній газеті воно так і не з'явилося, і, як зазначили в прес-службі КМДА, поки публікація розпорядження переноситься на невизначений термін. Відповідно, як у суботу, 28 серпня, так і 29 і 30 серпня вартість жетонів у касах столичної підземки залишилася незмінною - 1,7 грн.

Як пояснили в неофіційній бесіді з Корреспондент. net працівники однієї зі станцій Сирецько-Печерської лінії, в кінці робочого тижня, дійсно, "керівництво повідомило про те, що ціни на жетони зростуть".

"Однак в останній момент керівництво передумало. Поки нам нічого не сказали, чи буде дорожчати", - сказала співрозмовниця.

Примітно, що вже 28 серпня в прес-службі Київського метрополітену повідомили, що у зв'язку з подорожчанням проїзду сині жетони будуть замінені на зелені. Втім, отримати коментарі у глави прес-служби Київської підземки сьогодні не вдалося.

Раніше виконуючий обов'язки глави Київської міської державної адміністрації Олександр Попов повідомляв, що за позовом метрополітену суд виніс рішення про скасування розпорядження КМДА, яким вартість проїзду в метро була знижена з 2 грн до 1,7 грн.

Нагадаємо, що КП Київський метрополітен оскаржив у суді рішення КМДА про зниження вартості проїзду в київському метро з 2 грн до 1,7 грн.
30 августа 2010, 12:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт