» Отдых » Новости туризма

Кіпр опублікує ціни на продукти і бензин в інтернеті

    всего 84291 отеля

Кіпр опублікує ціни на продукти і бензин в інтернеті

У минулому році Кіпрська організація по туризму пообіцяла стежити за цінами на основні товари і послуги. Планувалося, що ці дані будуть публікуватися в інтернеті, що запобіжить завищення цін, а також дозволить туристам планувати свій бюджет. Зараз до цієї задачі підключився Антимонопольний комітет Кіпру.

Його співробітники склали список з 57 найменувань. Сюди увійшли бензин, хлібобулочна продукція, молочні продукти, ковбаси, кава, чай, вода, соки, безалкогольні напої та багато іншого. Сайт, де буде доступна інформація про їх вартість, знаходиться в стадії розробки. До тих пір з питаннями можна звертатися безпосередньо до комітету по телефону 1429 (дзвінок безкоштовний).

Планується, що на сайті будуть міститися не просто відомості про загальний рівень цін в країні, а дані по конкретним магазинам і автозаправки. Інформація буде оперативно оновлюватися, повідомляє "Вісник Кіпру".

Також нещодавно Кіпрська організація по туризму провела дослідження цін семи складових туристичного ланчу. У загальній складності були розглянуті меню 179 барів, ресторанів і кіосків на пляжах у всіх районах острова. Розкид виявився величезним: за одне і те ж блюдо гості Кіпру платять від 1,7 до 14 євро, залежно від місця.

Протягом літнього сезону середньостатистичний іноземний турист витрачає на Кіпрі 73,80 євро на добу.
30 августа 2010, 12:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт