» Отдых » Новости туризма

Великі туроператори почали пошук своїх ніш в Єгипті

    всего 84291 отеля

Великі туроператори почали пошук своїх ніш в Єгипті

Великі російські туроператори почали цікавитися нішевим туризмом на масових напрямках. Так, туркомпания «Асент Тревел» офіційно оголосила про вихід на єгипетське напрямок. Однак туроператор не має наміру змагатися з турецькими гравцями за обсягами, продаючи традиційні пляжні тури, а буде пропонувати туристам серф-тури, сподіваючись міцно закріпитися в цій ніші. Втім, думки експертів єгипетського напрямки про перспективність подібного підходу на настільки масовому напрямку, розділилися.

Так, починаючи вже з цієї осені у російських туристів з'явиться можливість забронювати в Єгипті тури не тільки «класичного» пляжного змісту, але й купити спеціалізований «серф-тур». «Так, дійсно, ми збираємося працювати на єгипетському ринку, але продукт, який буде пропонувати наша компанія, назвати масовим не можна, це скоріше клубний продукт. У нас вже підписані договори з усіма основними готелями Дахаба, так як саме цей єгипетський курорт є найбільш популярним у любителів серфа. Наші тури з'являться в системі продажів вже нинішньої осені, орієнтовно в жовтні. При цьому, враховуючи специфіку нашої програми, ми не обвалимо ринок надмірною кількістю перевезення, як це часто буває в практиці вітчизняного турбізнесу », - розповів кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Борис Бурикін, голова ради директорів« Асент Тревел ». Співрозмовник також підкреслив, що на організацію подібного відпочинку «Асент» підштовхнули саме гірськолижники, які, традиційно, в літній період часу воліють звичайному пляжному відпочинку катання на серфінгу.

Тим не менш, думки експертів, які організовують тури в Єгипет, з приводу перспектив розвитку серф-туризму, розійшлися. Так, на думку директора з чартерних перевезень туркомпанії «ІнтАер» Олексія Ємельянова, в Єгипті ще є, де розвернутися російським туроператорам. «На мій погляд, на напрямку, де« балом »правлять найбільш великі туркомпанії, саме види нішевого туризму будуть виходом для менш великих гравців. Тут менш гостра конкуренція і відсутня необхідність змагатися із суперниками в обсягах, грузнучи в демпінгових війнах », - вважає експерт. З іншого боку, на думку Єлизавети Черніговцевой, гендиректора туркомпанії «ЕЛТА Тревел», у свідомості більшості туристів вже давно сформувалося стійке поняття, що Єгипет - це, перш за все, пляжний відпочинок. «А що стосується нішевого туризму, то вже давно туристи не приходять в звичайні турфірми саме за дайв-або серф-турами. Справа в тому, що на відправку таких туристів спеціалізуються безпосередньо самі дайв-і серф-клуби. І це логічно - як тільки в подібному закладі людина вивчив основи дайвінгу, йому для закріплення практики відразу ж пропонують подібний тур », - констатувала співрозмовник. Як зазначила експерт, раніше спостерігався попит на паломницькі тури в Єгипет, і цю нішу можна було для туризму вважати перспективною, але тепер попит і на них практично зійшов нанівець.
30 августа 2010, 13:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт