» Отдых » Новости туризма

Стихія не пускає туристів на священну гору

    всего 84291 отеля

Стихія не пускає туристів на священну гору

Про закриття для туристів гори Хуашань в Китаї повідомила експлуатаційна служба цього природного заповідника та туристичного об'єкта. Доступ до однієї з п'яти священних гір (китайці говорять, що, «відвідавши її, інші чотири ні до чого») відрізали потужні дощі та селеві потоки, які зробили у вівторок вдень непрохідним єдиний прохід до підвісній канатній дорозі, що веде на вершину, повідомляє «Сіньхуа ».

Хоча офіційних повідомлень про жертви не надійшло, непідтверджені джерела висловлюють побоювання у загибелі двох робітників з управління об'єктом, які могли опинитися заживо похованими під водою і зсувами.

В інтерв'ю агентству «Сіньхуа» керівник Комісії з управління гірничим заповідником і парком «Хуашань», оцінюючи масштаб того, що сталося в 3000 кубометрів грязьових мас, що перекрили 30-метрова ділянка шляху, на якому застрягли 200 туристів, які, за його словами, зуміли спуститися з гори по пішохідній стежці. При цьому чиновник підтвердив, що йому не відомо про жертви, додавши, що мальовнича пам'ятка залишиться без відвідувачів до повної розчистки дороги і прилеглих ділянок..

Хуашань відрізняється самим обривистими схилами, яким поступаються інші чотири священні гори Китаю, а саме гора Тай в східній провінції Шаньдун, Хенгшань в північній провінції Шанксі, а також гори Сонгшан (центральна провінція Хенань) і Хенгшань в центральній провінції Хунань. Дістатися сюди можна на автомобілі, витративши 3:00 на дорогу, яка веде із столиці провінції Шеньсі (західний Китай) міста Сіаня.
29 августа 2010, 11:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт