» Отдых » Новости туризма

Готелі Каліфорнії пропонують солідні знижки весь вересень

    всего 84291 отеля

Готелі Каліфорнії пропонують солідні знижки весь вересень

Туристичний офіс Каліфорнії пропонує туристам понад 80 спеціальних пакетів на розміщення в місцевих готелях. Термін дії послуги - до закінчення так званого "винного місяця" - вересня.

Неважливо, на чому мандрівники досліджують виноробний регіон Каліфорнії - на велосипеді або "бентлі", вони зможуть знайти готельні спецпропозиції на будь-який смак і гаманець.

Енофіли не тільки отримають доступ до каліфорнійським виноробнях, але і зможуть заощадити на готельному проживанні до 35%. Знижки поширюються на готелі Напи, Сонома, Лодая (Lodi), Монтерея (Monterey), Пасо-Роблеса (Paso Robles), Санта-Барбари і долини Темекьюла (Temecula Valley), повідомляє eTurbo News.

Один з найцікавіших пакетів - Live Like a Wine Baron in Your Own Wine Country Villa Package - пропонує компанія BeautifulPlaces Villas. За $ 3750 в тиждень туристи отримують можливість орендувати віллу, оточену виноградниками. У вартість також включено вертолітна екскурсія або автомобільний тур по виноробнях в супроводі гіда.

Детальніше про інші пропозиції можна дізнатися на сайті туристичного офісу Каліфорнії.
28 августа 2010, 17:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт