» Отдых » Новости туризма

Одна з канатних доріг Червоної Поляни закрита на реконструкцію

    всего 84291 отеля

Одна з канатних доріг Червоної Поляни закрита на реконструкцію

Одна з канатних доріг Червоної Поляни, розташована на території курортного комплексу "Альпіка-Сервіс", закрилася на реконструкцію. У наступаючому гірськолижному сезоні туристам доведеться підніматися до другої черги канатної дороги на спеціально пущених автобусах.

До третьої та четвертої черг можна буде дістатися за допомогою працюючої підвісної пасажирської канатно-крісельної дороги "Альпіка-Сервіс".

"Альпіка-Сервіс" - гірськолижний комплекс в Адлерському районі Сочі. Його споруди розташовуються на території села Есто-Садок в Краснополянськом селищній окрузі на схилах хребта Аибга. Всього на цьому гірськолижному курорті працює п'ять канатних доріг.

Перепад висот на трасах становить 1698 метрів (з 540 до 2238 метрів); за цим показником курорт входить в десятку найбільших гірськолижних центрів світу. Тут планується проведення змагань з фрістайлу та бобслею в рамках зимових Олімпійських ігор 2014 року. Перша черга канатної дороги закрита на реконструкцію саме в зв'язку з майбутньою Олімпіадою.
28 августа 2010, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт