» Отдых » Новости туризма

Через рік у Пушкінських Горах відкриється музей Довлатова

    всего 84291 отеля

Через рік у Пушкінських Горах відкриється музей Довлатова

У Псковській області вже давно планувалося створити музей Сергія Довлатова. Зараз ці плани стають реальними: група інвесторів купила будинок із земельною ділянкою в селі Березино Пушкіногорского району, в якому в 1977 році жив письменник, працюючи екскурсоводом в Пушкінському заповіднику. Саме після цього на світ з'явилася стала культовою повість "Заповідник".

Колишня власниця будинку підтримувала будова в хорошому стані. Інвестори мають намір спочатку провести роботи з консервації об'єкта, щоб визначити необхідні кроки по реставрації і концепцію майбутньої експозиції. Експонати для музею готові надати рідні та друзі письменника. Планується, що музей Сергій Довлатова в селі Березино відкриється до 3 вересня 2011 року - до 70-річчя письменника, повідомляє ІА REGNUM.

За словами експертів, цінність будинку полягає в тому, що він зберігся саме в тому вигляді, в якому його застав Сергій Довлатов. Ідею створення музею підтримують і співробітники Пушкінських Гор: по їх спостереженню, багато туристів приїжджають в заповідник "Михайлівське" не тільки до Олександру Пушкіну, але і до Сергія Довлатова.
28 августа 2010, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт