» Отдых » Новости туризма

Австрія стає популярним місцем літнього відпочинку російських туристів

    всего 84291 отеля

Австрія стає популярним місцем літнього відпочинку російських туристів

За даними Національного офісу з туризму, за перше півріччя в Австрії побувало на 5,3% більше іноземних туристів, ніж у цей же період рік тому. При цьому зростання турпотоку з Росії склав рекордні 26%.

188500 росіян, що відпочивали з січня по липень в Австрії, в загальній складності зробили тут майже 853 тис. ночівель, що на 18,5% більше аналогічних показників минулого року, повідомляє Інтерфакс. Особливо вдалим для Австрії стало час з травня по липень, коли зростання числа туристів з Росії склав 36,1%.

Нагадаємо, з року в рік Австрія залишається самим затребуваним напрямком зимового відпочинку. У рейтингу "Топ-50 альпійських гірськолижних курортів в Росії за підсумками сезону 2007/2008", складеному агентством Proalps, країна впевнено посідає шістнадцять позицій, включаючи перші три місця. У числі 95 популярних у росіян альпійських зимових центрів - 36 австрійських курортів.

Відкриття нашими туристами Австрії як напрямки літнього відпочинку - це досить нова тенденція.

Збільшення турпотоку з нашої країни особливо вражає на тлі інших показників. Так, приріст числа ночівель іноземних туристів за півроку не перевищив 1,4%, при цьому туристи з Німеччини - найбільш численна група гостей Австрії - ночували в готелях цієї країни на 4,1% менше.
26 августа 2010, 19:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт